Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Тайни и загадки на "Тихия фронт" - истинските истории на големите български разузнавачи (III част)

НОВА КНИГА

"Тайни и загадки на "Тихия фронт" - истинските истории на големите български разузнавачи (III част)

Венелин Митев разказва как Никола Гешев изумява дори асовете на Скотланд Ярд и как 20 агентки на ФБР арестуват разузнавача Пеню Костадинов в Манхатън (откъси)

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не знам и не ме интересува какво пише в статията . Имало една институция която се нарича "комитет государственной безопасност"-москва.В окупираните страни има само филиали на тази институция.Все пак те са ОКУПИРАНИ държави,които нямат и не могат да имат своя политика в която и да било област.Имало е кгб-софия с името "дс",имало е кгб-берлин-"щази",имало е кгб-букурещ-"секуритатя" и ...А басните които неуморно се пробутват на публиката за нещо друго говорят само за едно:тази релация съществува и днес.Ако ви интересува защо е така ми вижте кои и какви са днес тези които са в САМО преименуваната дс-данс.Деца и внуци на активните борци.Неприятно е когато тъпи копелета се прават на много умни и си мислат че могат да заблудат некой.

П„Костадинов е достоен българин. Да кажат, че биха го разменили срещу 100 амеликански шпиони е голямо признание. Той е скромен, честен, достолепен човек. България трябва да цени своите достойни люде.

че ще разваля романтиката, ама как проспахте "атентата" срещу папата с тези то/ъп разузнавачи?

ще ни залъгвате, че това са разузнавачи? Каква опасност за нашата сигурност са предотвратили? Никаква. Просто не бяхме в състояние да сме на тяхното техническо и технологично ниво, а те отказваха да ни продават своите постижения, ние започнахме да ги крадем, хем и по-евтино ни излизаше, та това ни е "разузнаването" - кражба. Горди бяхме, че имаме добри крадци. Техните не били добри. А питате ли се какво имаше да се краде от нас?

Отговорът е: Качествени ХОРА.

Аз не съм професионалист, но да разменяш дебели папки и пари в луксозен ресторант в центъра на Ню Йорк ми се струва доста подозрително и всеки нормален човек, дори не полицай би проявил любопитство. Явно Пеню са го водили за носа дълго време и всички документи са му били пробутани, сиреч фашиви за да го закачт на куката. Доста са преуеличени възможностите на нашите агенти.

Нека попитам: Кой "избра" ББ за лична охрана на Симеон при пристигането му и след това на Бай Тошо в Бояна ? Кой допускаше Доган на честите му посещения с бившия Първи под домашен арест ? Какво си говориха ТЕ ( ББ и Доган ) с бившия "комунистически диктатор", както ТЕ - двамата днес го наричат ?! Всички българи са наясно, че точно тия двамата въпросни държавни управници ДНЕС са основен фактор в политиката ни !!

То да беше една агентка на ФБР, да я оправи Пеню Костадинов, 5 да бяха - пак щеше да се справи, ама 20......, си е признание на световно ниво. Това и Емил Боев не го е правил, а успехите му са големи. Дано да е жив и здрав Пеню Костадинов! За пръв път чувам името му, но се надявам да го помнят дълго всички добри бъргари и историята.

Сега чуждите агенти дори не се крият, а са официални, като Ц.Ц., Паси и подобни. Дори НПО-тата пробутват чужди интереси. Не случайно по други държави е забранено чуждото финасиране и се води за ЧУЖДА АГЕНТУРА. "Америка за България" официално си фининсира медията на Прокопиев. Борисов си каза, че в първият му кабинет 5-6 министъра са предложени от Прокопиев. Единият от които е Плевнелиев. Който вреди на България обслужвайки интереса на чужда държава или организация се води предател.

А русофилите-безродници, които по цял ден тролите по форумите за пРосия и лилиПутката, биете се с българи по митингите, обгрижвате 'нощните вълци' на лилиПутката и скандирате в подкрепа агентите на мАсква - какви се водите ?!

шеф на Гешев, който пък е московски слуга.

няма власт която да не краде от населението , за това са и службите , да прикриват престъпленията на власта , това че са започнали да възпяват такива садистични мижитурки , говори колко зле сме станали като хора и общество

спонсор на МВР, Разбира се, няма нищо, което да не е измислено преди, просто го прилага, човека :)

Никола Гешев копира методите на работа на Зубатов, създателят на системата за политическо разследване в дореволюционна Русия.

Добре измислено за да си оправдават Парите !

Календар