Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Пушкин умира на рождения ден на своя ангел-пазител Василий Жуковски

ЛИТЕРАТУРНА КЛАСИКА

Пушкин умира на рождения ден на своя ангел-пазител Василий Жуковски

170 години от смъртта на един от създателите на романтизма в руската литература

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не сте политически коректни. Къв е тоя? Слагайте разкази за героя бАндера и великите Укри създали света. Укрите му махнаха паметника, начи е Европейско да цензурирате всичко свързано с "блядовете". Слава Кокаине.

Е БИЛ АРАБИН, НЕ Е БЛЯД! А И НЕ Е МНОГО ХУБАВО ЧОВЕК ДА Е "ОТНЕСЕН", А ВСИЧКИ ПОЕТИ СА МАЛКО ИЛИ МНОГО БИЛИ ...

Руският език сякаш е създаден за лириката на Пушкин и Лермонтов.

девет от десет от великите российски интелектуалци всъщност са украинци!

И по времето на Пушкин, рашистите са били диваци и варвари. Затова са му скалъпили дуел и са го очистили, после да претършували къщата му и са иззели всички исторически документи. Пушкин е личен историк на рашисткия император. Бил е натоварен да му се изрови исторически, че не е български потомък, а славянин от Норвегия, кръшнал с Рагнар в една горичка и направил се на пичка. Така щял да обясни защо руските витязи носят поли. Знаете ли какъв е бил най-големият проблем на Петър Велики? Ами не са могли да се разбират с каторжниците строяли Петербург. Там и в Москва "славяните" говорели различни езици. Едните славяно-норвежки, а другите славяно-шведски. Останалите говорели църковен български. Последните били изклани като "булгаро-фашисти" и клането било гордо описано на вратата на Пагодата "Василий Блажени", където се чете и днес. Руската Православна Церква, сложила още една наклонена рейка на Светия Кръст, за да прилича той на "славянски" меч забит в кубето на черквите. После направили кубетата шарени, за да приличат на български чалми. (Кубратовите българи били помохамеданчени междувременно) Най-големите кланета над българите са дело на генерал Александър Невски, който междувременно за деянието си бил обявен за светец. Когато Патриаршеският храм в София бил наречен св.св. Кирил и Методий, тутакси Освободителите, които взели за разцепването на Българската Държава на три части 32,5 тона злато за "Окупацията", обявили Софийска Община за фашисти и принудили да я прекръстят на Александър Невски. За да не се чудите какво са правили 500 години, та да чакат да ни освобождават до Плевен. Сега оставям настрана, кой удря в гръб Владислав Варненчик и Ян Хуняди. Ама те "поляци" и "европейци"...

Братко, иди да се лекуваш.

Има някой за лечение, но русофилията не е лечима. Я прочети историята, за да разбереш, Истината ли те боли или Дупето?

пушкин попаднал на к..воляк и си изпатил. пичове внимавайте!

"Умира" Пушкин, а малко по-на запад, се появява ... Александър Дюма.

Приключихме с россиянската култура! Хахахахахахах! Учете украински!

Девет от десет от великите български интелектуалци всъщност са македонци! САЩ и Британия да ги обучават и въоражават. Да забранят Българският език и да почват да бомбардират всички, които откажат. След това да идват да превземат София.

Кой класик е украински?

Бате, верно иди да се лекуваш. Тази злоба ще те умори даже без да броим психичните ти проблеми.

Пушкин с Дюма е все едно Вазов с Умберто Еко.

Чехов също го бива да се изразява.

Мислиш ли :)) Нищо чудно, че се е казвал Ал-Лександър, ха ха ха ха ха! Отде ви изравят бе.

Само като ти види човек изразните средства, и му става ясно кой е Пушкин и кой е дивакът, Майорче просто.

Чети, приятелю, чети. Отдавна се върти това предположение в пространството. Иначе мога да ти посоча поне двама автори, които нямат нищо общо в стиловете, в които пишат, а всъщност са един и същи човек.

А ПЪК САВЕЦКА РАСИА УМРЯ 1991 ГОДИНА , КОГАТО БЕШЕ СЪКРУШЕНА И УНИЩОЖЕНА ОТ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ВЕЛИКА АМЕРИКА РОНАЛД РЕЙГЪН !!!

СИ АКТИВЕН УНИЩОЖИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКА. Четеш ли го това или търсиш още по-голяма простотия да изврякаш?

Пушкин е ПЪЛЕН СМЕХ! Искат да са нещо и пробутват некви маргинали, а всъщност са подчовеци. Малограмотни подчовеци. Русняци, най-долната прослойка на бозайниците. След плъховете. Гной.

да измират всичките Руски диваци. Все война им е в главата , все убийства и заграбване на чужди земи Не се наядоха не се награбиха тези изруди

И Пушкин вече го забраниха в Полша и във вече бивша Украйна. Защото бил руснак.

това означава само едно- всички путлеро фашисти ще умрат ден-рожденя дявола-хпанитель Путин

Защо ни занимавате с руски боклуци, майната му на Пушкин и на Путин.

И споменавате някакви си руски терористи като Пушкин. Веднага да триете статията или да уточнявате, че Пушкин всъщност е украински герой, а не руски агресор. Казах!!!

Календар