Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Пушкин умира на рождения ден на своя ангел-пазител Василий Жуковски

ЛИТЕРАТУРНА КЛАСИКА

Пушкин умира на рождения ден на своя ангел-пазител Василий Жуковски

170 години от смъртта на един от създателите на романтизма в руската литература

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

И споменавате някакви си руски терористи като Пушкин. Веднага да триете статията или да уточнявате, че Пушкин всъщност е украински герой, а не руски агресор. Казах!!!

Защо ни занимавате с руски боклуци, майната му на Пушкин и на Путин.

това означава само едно- всички путлеро фашисти ще умрат ден-рожденя дявола-хпанитель Путин

И Пушкин вече го забраниха в Полша и във вече бивша Украйна. Защото бил руснак.

да измират всичките Руски диваци. Все война им е в главата , все убийства и заграбване на чужди земи Не се наядоха не се награбиха тези изруди

Пушкин е ПЪЛЕН СМЕХ! Искат да са нещо и пробутват некви маргинали, а всъщност са подчовеци. Малограмотни подчовеци. Русняци, най-долната прослойка на бозайниците. След плъховете. Гной.

А ПЪК САВЕЦКА РАСИА УМРЯ 1991 ГОДИНА , КОГАТО БЕШЕ СЪКРУШЕНА И УНИЩОЖЕНА ОТ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ВЕЛИКА АМЕРИКА РОНАЛД РЕЙГЪН !!!

СИ АКТИВЕН УНИЩОЖИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКА. Четеш ли го това или търсиш още по-голяма простотия да изврякаш?

Приключихме с россиянската култура! Хахахахахахах! Учете украински!

Кой класик е украински?

"Умира" Пушкин, а малко по-на запад, се появява ... Александър Дюма.

Пушкин с Дюма е все едно Вазов с Умберто Еко.

Чети, приятелю, чети. Отдавна се върти това предположение в пространството. Иначе мога да ти посоча поне двама автори, които нямат нищо общо в стиловете, в които пишат, а всъщност са един и същи човек.

пушкин попаднал на к..воляк и си изпатил. пичове внимавайте!

И по времето на Пушкин, рашистите са били диваци и варвари. Затова са му скалъпили дуел и са го очистили, после да претършували къщата му и са иззели всички исторически документи. Пушкин е личен историк на рашисткия император. Бил е натоварен да му се изрови исторически, че не е български потомък, а славянин от Норвегия, кръшнал с Рагнар в една горичка и направил се на пичка. Така щял да обясни защо руските витязи носят поли. Знаете ли какъв е бил най-големият проблем на Петър Велики? Ами не са могли да се разбират с каторжниците строяли Петербург. Там и в Москва "славяните" говорели различни езици. Едните славяно-норвежки, а другите славяно-шведски. Останалите говорели църковен български. Последните били изклани като "булгаро-фашисти" и клането било гордо описано на вратата на Пагодата "Василий Блажени", където се чете и днес. Руската Православна Церква, сложила още една наклонена рейка на Светия Кръст, за да прилича той на "славянски" меч забит в кубето на черквите. После направили кубетата шарени, за да приличат на български чалми. (Кубратовите българи били помохамеданчени междувременно) Най-големите кланета над българите са дело на генерал Александър Невски, който междувременно за деянието си бил обявен за светец. Когато Патриаршеският храм в София бил наречен св.св. Кирил и Методий, тутакси Освободителите, които взели за разцепването на Българската Държава на три части 32,5 тона злато за "Окупацията", обявили Софийска Община за фашисти и принудили да я прекръстят на Александър Невски. За да не се чудите какво са правили 500 години, та да чакат да ни освобождават до Плевен. Сега оставям настрана, кой удря в гръб Владислав Варненчик и Ян Хуняди. Ама те "поляци" и "европейци"...

Братко, иди да се лекуваш.

Има някой за лечение, но русофилията не е лечима. Я прочети историята, за да разбереш, Истината ли те боли или Дупето?

Бате, верно иди да се лекуваш. Тази злоба ще те умори даже без да броим психичните ти проблеми.

Само като ти види човек изразните средства, и му става ясно кой е Пушкин и кой е дивакът, Майорче просто.

Руският език сякаш е създаден за лириката на Пушкин и Лермонтов.

Чехов също го бива да се изразява.

Е БИЛ АРАБИН, НЕ Е БЛЯД! А И НЕ Е МНОГО ХУБАВО ЧОВЕК ДА Е "ОТНЕСЕН", А ВСИЧКИ ПОЕТИ СА МАЛКО ИЛИ МНОГО БИЛИ ...

Мислиш ли :)) Нищо чудно, че се е казвал Ал-Лександър, ха ха ха ха ха! Отде ви изравят бе.

Не сте политически коректни. Къв е тоя? Слагайте разкази за героя бАндера и великите Укри създали света. Укрите му махнаха паметника, начи е Европейско да цензурирате всичко свързано с "блядовете". Слава Кокаине.

девет от десет от великите российски интелектуалци всъщност са украинци!

Девет от десет от великите български интелектуалци всъщност са македонци! САЩ и Британия да ги обучават и въоражават. Да забранят Българският език и да почват да бомбардират всички, които откажат. След това да идват да превземат София.

Календар