Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Почина писателят хуморист Димитър Бежански

IN MEMORIAM

Почина писателят хуморист Димитър Бежански

Той ни напусна на 68 години

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Много известно име беше в областта на хумора и сатирата. Поклон пред паметта му!

Личен приятел. За мен това е удар, жесток. Не мога да пиша в минало време. Разкошен човек, каквото и да напиша за Митко ще слабо, малко. Кадърен, слънчев, невероятен. Не мога да повярвам.

Ами не издържал повече, то в България-та вече всичко е за смях - от кметицата до президента , и писателите-хумористи няма за какво да пишат вече...

"На 68 години ни напусна писателят хуморист Димитър Бежански, съобщава БНР. Димитър Бежански е роден на 28 юли 1953 година." Бъзикате се с хумориста, а!

Много млад, този път наистина без време! Много ни се събра напоследък, и Таня си отиде, сега той........Хора, давайте дългоочакваните ваксини, че няма време повече за чакане, виждате какво става!Поне да има с какво да се занимаваме и да ни държи в живота, че другото е пълна зверилница. Тук един коментира - "ами не издържал повече..." и т.н. Май ще се окаже прав. Има и такива хора все още, които са по-чувствителни и не могат тепегьоски да се приспособят към ежедневните свинщини на всички нива. Ето, поредният талант оставя празно място след себе си.....Щом е бил съавтор на "Клуб НЛО", всичко е ясно. Не е нужно да се натиска под светлините на прожектора, затова не е така популярен особено сред най-младите, но тепърва ще си го откриват, толкова е готин и свеж в творчеството си! Да почива в мир и горе да се съберат и веселят с останалите капии!

Календар