Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Откриват обща паметна плоча на Нейчо Попов, Георги Калоянчев и Стоянка Мутафова

ПАМЕТ

Откриват обща паметна плоча на Нейчо Попов, Георги Калоянчев и Стоянка Мутафова

За идеята си срещнах съдействие на всяка врата, на която почуках", каза Евгени Боянов, мениджър на Стоянка Мутафова през последните пет години от нейния живот

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

А Парцалев по долен ли беше от тях ,че за него не само че не се споменава за паметник ,ами и дума не се обелва за него ..освен тук-там по случай годишнина и то отвреме навреме.Георги Парцалев е най-великия комик ,заедно с Никола Анастасов .трябва и те да са редом до тях.

Хах, тримата на обща плоча. Калоянчев да не би да и е бил любовник.

На Калоянчев и Мутафова им беше лесно.В цялата си кариера играеха себеси.

Заслужават и тримата паметна плоча!

След като паметнатас плоча ще е ОБЩА защо не включат имената на Георги Парцалев, Никола Анастасов , Невена Коканова и други имена на Велики и Достойни български артисти партнирали на Нейчо Попов и Стоянка Мутафова ?

Уважаеми потребители на dir.bg , които питате за Парцалев, Коканова и др. и данеби Кялоянчев да й е бил любовник, че плочата да е обща. Подобни плочи от типа "В този дом живя и твори ..." се поставят на фасади на домове, в които дадената личност е живяла. Тъй като Попов, Калоянчев и Мутафова са живяли в един вход протокола позволява обща плоча. Другия вариант е три отделни плочи, но смятам, че не е правилно да превръщаме фасадата на блока в паметен мемориал?!

Календар