Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Откриха българо-македоно-сръбска изложба "100 години Требенище" в Скопие

100 ГОДИНИ СЛЕД РАЗКОПАВАНЕТО НА НЕКРОПОЛА КРАЙ ТРЕБЕНИЩЕ

Откриха българо-македоно-сръбска изложба "100 години Требенище" в Скопие

Три балкански музея ще покажат находки от богатия некропол от края на VІ в. пр.Хр., открит преди 100 години край охридското село

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

И за тракийско наследство ли става въпрос ,защото не уточняват?Охрид е част от древна Мизия и никога района не е бил географски в Македония .Още повече Охрид е и средновековна българска столица и патриаршия.Та не знам защо говорят за "три" народа,когато са два.

Това е маската на Дон-Македон,да не я объркате с някой друг.

Впрочем е открит от БЪЛГАРСКИ военни през 1918 г, участва Богдан Филов в разкопките. Най-вероятно е илирийско. Елементарен въпрос - какво прави в тн. Северна Македония, а не в България или Албания? След време ще се изучава - как за 100 г да създадем нация? - пример македонците

Браво на Ревалски, отново от мястото на събитието!

Дреме ми на п. за тва съкровище. Реевалски от Симитли да земе да иде в И-та за ядрените врътки да види оня ускорител, за който Боко му ДАДЕ пари и още е на сандъци, а гаранцията му изтече! И сега за награда директоро ше му дадат още един мъдат!

На мене ми дреме на п. и за ускорителя в ядрения. Аз съм фанала една апаратурка от БАН и с нея връткам по 20 статии на години и на другите съм им е..ла м.! (и некой лев пада)

Какво културно наследство на трите държави бе ? Това е културното наследство на Македония, разграбено от Сърбия и България. Веднага да върнете откраднатото съкровище на македонския народ !

минусите не са разбрали иронията. Иначе като продължение - гърците им връщат Акропола, а египтяните - пирамидите

Зошто лажеш бре магаре краставо?

Календар