Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Отиде си Цветана Биаджони - един от двамата основни свидетели по делото "Сергей Антонов"

IN MEMORIAM

Отиде си Цветана Биаджони - един от двамата основни свидетели по делото "Сергей Антонов"

По това време българката работи като секретар и преводач в Търговския отдел на българското посолство и е служител в представителството на БГА "Балкан" в Рим

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не че нещо, ама предлагам да почнете пишете за всеки починал българин и да публикувате част от житието му. И без това намаляваме прогресивно.

Този истински мъж изнесе товара на долната западна провокация, а на края на годините си ходеше по София като клошар. Те толкова за Бълхария!

Не мога да разбера Цветана и Сергей Антонов, освен че са били приятели, семейство ли са създали на по-късен етап?

Бяхме много добри познати и приятели. Златен човек и истински патриот! Светла й памет и мир на душата!

А случая със Сергей Антонов е скандален с това как тогавашната държава не се погрижи за живота и разнебитеното здраве на невинния ни сънародник. Спомням си яростта с която се насъскваше международната журналистика,една дори написа и книга.... Никой от тези хора не му се извини,а Антонов смазан от преживяното не потърси правата си чрез международни съдилища.

то е ЯСНО - италианската или американската джурналистка си взима резервоара, пардон, онова там - за издаването на книга, а една ЦЯЛА държава не иска да дава ПРИМЕР и да посочи и поощри този редОви неин гражданин...не това, а самия Папчо, КОЙТО отиде да пречисти...хаха А,гдожа, а не се ИЗВИНИ ОТ ИМЕТО НА ЦЯЛОТО ...пафство, от името на всички лицемерни католици на тоя човек...който заради някакви ИЗМИСЛЕНИ религии и хм, както вече писАха - международни пол-и-конТики -на този страдалник

Календар