Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Най-добрите сериали за 2020 година

СЕРИАЛНА РАВНОСМЕТКА 2020

Най-добрите сериали за 2020 година

Хубавите сериали направиха дългите вечери и уикенди в изолация по-поносими. Ето нашата селекция:

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"Дамски гамбит"? Моля, който го е превел това да си скъса дипломата и да я изхвърли в кошчето. За "Гамбит с Царицата (Кралицата)" не сте ли чували? Това е термин в шаха? Ехо?

хубави сериали няма .... вече ... всичко се е превърнало в пропаганда

His Dark Materials и Mandalorian...Това са двата най-добри серияли за годината.

И къде гледахте Hulu? :-)))

От споменатите изгледах само това с момиченцето шахматистче, "The Queen's Gambit", много добро наистина. Останалите минаха с поглеждане и отхвърляне (не помня споменават ли "The Undoing", него го изгледах - някак си). Истински приятни бяха тия, които не подминах: "His Dark Materials", "Ted Lasso", "Roadkill", и още имаше разбира се, не помня вече. "Мандрагорецът" (The Mandalorian" :) докараха нелош втори сезон, по-добър май от първия, но е доста детско - аз обичам детско, от дебилието ми трябва да е, гледам и бебешко та го изгледах - но не на всеки би се харесало, за феновете на междузвездни войни очевидно е на първо място ама те отдавна са го гледали.

Абе вземи се гръмни

Смешно е да дори да не се спомене за новия сезон на Бюрото на легендите от Април тази година.

"Бюрото на легендите" със сигурност е най-интересният сериал,който гледах тази година. Трябва да се спомене,че Захари Бахаров прави много силна роля в третия сезон.Александър Сано ръси лафове в 4-и ,а вчера видях и мутрата на Башар Рахал в 5-и :) Ако сте фенове на френски сериали погледнете и класиката Брако. От посочените в статията гледах само Дамски Гамбит и много ми хареса.

Относно филма "Дамски гамбит" - консултант Гари Гаспаров няма! Става дума за Гари Каспаров - световно известно име в шахмата и политиката, и жалко за усилието с превода!

Каспаров е консултант на сериала, той е измислил шахматните партии. И е трябвало да играе роля, но е отказал.

Това е реклама на HBO.

Това е реклама на HBO.

Календар