Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Лека работа и тежка кесия! 1 май през обектива на "Изгубената България" (галерия)

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО

Лека работа и тежка кесия! 1 май през обектива на "Изгубената България" (галерия)

Празникът на труда през годините

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

На 9.9.44 г. " цветът на нацията" загубил 3 войни, над половин млн. мъже и поради това плащахме репарации на Гърця до 1980 . Та тогава ни оставиха 5 млр.долара активи. Комунизмът на 10.11.90 г. остави 141 млрд. активи Когато моливът говори предателите мълчат

Плащали сме репарации, понеже ни окупира съветския съюз, и не само, че се войската ни се сражава в полза на тази чужда държава, но и заради тази окупация загубихме земите си в Македония и Поморавието. А комунистическите активи са доста измислени, като знаем, че нито имаше свободен пазар, който да определи цената им, нито курсът на лева към чуждестранните пари беше свободен.

Н.В. бил първият работник.

Видяхте ли бе скапаняци демократически ДОКЪДЕ се докарахме ??? През 20-те години на миналия век ( преди почти век ) , сме сглобявали и ремонтирали авизционни двигатели , а сега ??? Сега броим грешни милиарди , за да ни доставят половин вековни самолети ЧАК през 2027 година ! Ама на кого му пука ? Нали има дизайнерска дрога за новобогаташчетата и демократични банани за бедните !

Помисли внимателно демокрацията ли спря производството на самолети или социализма? Обърни внимание на още нещо - хората до 40-те са с доста пропорционална физика. По-нататък обаче започва масовото наднормено тегло. Много интересно да не би защото подсъзнателно знаят, че днес това което купят и изядат утре може да не го намерят по магазините.

Сега всеки може да види разликата в снимките на работниците преди и след 9.ти септември 1944 г.

това по ваше време, кумоняги

Помисли за твоето развитие и посоката...

.....Лозунгите измисляни и писани от партийни секретари, показват дебилщината на комунистическите изроди заробили един работлив народ и довели го по пълно заличанаве на морални ценност, като честност и трудолюбие, дебилщина която и тук е продемонстрирана от една червена гнида с едноклетъчно мозъче обозначила се с дати каато на некролог, какво да кажем ами червен смрадлив боклук!

Къде бяхме и до къде пропаднахме....

Да бяхте показали и снимки на големите обекти на леката, тежката, химическата, текстилната и фармацевтична промишленост построени и даващи продукция за вътрешно потребление и износ в над 85 страни по света! Да не говорим за селскостопанската продукция, която ни отреди едно от първите места в Европа по количество и качество! Но тук политиката на СДС (Иван Костов и Филип Димитров) напълно съсипаха българската икономика и селското стопанство. Сега ГЕРБ са се заели с унищожаване на животновъдството, малкия и среден бизнес и фермерство!

Верно, че Иван Костов обяви мораториум по плащането на външния дълг. И го обяви, защото се скъсвахме да изнасяме в 85 страни и да ни плащат долари... Ама той ги губеше някъде. Ех Луканов, много бързо те забравихме...

Да да, помним ги почти безплатните бригадим дето робувахме на партията и правителството. Като толкова Костов бил сринал всичко, да го бяхте оправили, когто спечелихте изборите. Ама нещо не ви се получи.

"ЗЕМЕДЕЛЕЦО, ПОЧИСТИ ЛИ СИ СЕМЕТО?" " ПОЖАРНИКАРЮ, ДРЪЖ ПО-ЗДРАВО МАРКУЧА!"

Една от най-интересните снимки е на бакшиша))))

Снимки,при лозунги дори. България сега е толкова изпростяла.

Календар