Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Кой грабна наградите на юбилейния 25-и София Филм Фест?

КИНООТЛИЧНИЦИ

Кой грабна наградите на юбилейния 25-и София Филм Фест?

Носителят на голямата награда на Международния фестивал е филмът "Розовият облак" на бразилската режисьорка Юли Жербазе, а "Уроци по немски" на Павел Веснаков бе удостоен с две награди

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Мара БакалиевА

гледаме една и съща простотия - София филм фест....тъпотия до тъпотия...и това ако са филми, то аз ще съм им режисьор!

ТЕЗИ ГОРКИТЕ НАИСТИНА СИ ВЯРВАТ!

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com

Като гледам на снимките , все едни и същи бунаци и те били артисти ! Не сте артисти , а Циркаджии от изгорелия Цирк ! Нищо не става от бунаци !

Защо никой сериозен режисьор не участва във фестивала? Много просто. Вижте първо журито. Хора без опит, определят избора на филми. Най-фрапиращ е случаят с председателя на журито, Теодор Ушев, който на 53 години е режисирал само късометражни филми. Никой продуцент досега не му се е доверил да режисира пълнометражен филм. За другите в журито да не говорим. А наградите са предназначени за "наши хора" - за Павел Веснаков и Андрей Кулев, на които това са единствените награди от филмови фестивали за техните филми. Такъв срам е да гледаш филмите им, но още по-голям срам е да знаеш, че те са спечелили награди. Защо обаче никой един от българските режисьори, които работят в САЩ, Великобритания и Франция не участваха? Филмите им обират награди по филмови фестивали в чужбина, но те не желаят да участват в София Филм Фест.

Филмът на Павел Веснаков е много добър. Разбира се, трябваше първо да го гледам. Иначе как щях да разбера, че филмът е много добър.

Календар