Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Калин Сърменов пред Dir.bg: "Щастливеца" и "Беладона" не са влезли в разпределение, но не заради Нона Йотова

РЕПЛИКА/ДУПЛИКА

Калин Сърменов пред Dir.bg: "Щастливеца" и "Беладона" не са влезли в разпределение, но не заради Нона Йотова

С Бойко Борисов съм играл тенис един единствен път в демонстративен мач, уточнява директорът на Сатиричния театър

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

като актриса на мен харесва повече курнелия. Нона може само праха да ѝ диша.

Ами той Сърменов освен себе си не вижда други добри артисти - и Мария Статулова изгони, и Нона Йотова свали от сцена...

Не съм почитател на Б. Борисов но след като срещу себе си има такива примитиви като въпросния Симов, И. Иванов, Таско ерменчето начело с дружинната си ръководителка Корнелия властта му не е застрашена!

Щом като Нона Йотова може да бъде едновременно депутатка и да си играе в театъра значи депутатската работа е съвсем малко. Защо им пълнят тогава гушите с тия големи заплати(3 средни за страната без добавките за комисии, представителни, сътрудници и т.н.)

Този дървен философ замести пчеличката Мая няма спиране НА КОМУНИСТИТЕ-СОЦИАЛИСТИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ПРАЗНИ ГЛАВИ. МЕЛЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ЕДНО И СЪЩО.

Една от калинките на прехода. Винаги са там къде не ги търсиш. Къде не бяха работят здраво за благоденствието си . Ще ги познаете Нона къде не беше.

Не съм ГЕРБ -ер и не понасям банкянската мутра, но от коментарите на Симов лъха профанщина и простотията на парвенюто, завършен простак. Всъщност това плешиво създание е типичен пример на болшевишка свиня и именно неговите писуарни изцепки две седмици преди вота за парламент лишиха БСП от далеч по-достойно представяне. Разбира се той е рожба на новата ултра лява вълна в БСП и съвсем в унисон с тезисите на Кури.е, да са живи и здрави, но тия тъпаци едва ли ще бутнат Буда от власт!

Само диктатора Б.Борисов трябва да се слави!!! По всяка вероятност тоя ГЕРБерунгел Калин Сърменов "Милото" си е направил автоцензура и самоволно е ритнал Нона Йотова! Сега БУДА много ще му се кара! Ха ха ха!

Нона ще стане артист или музикант, когато някой комунист стана честен - на върба!

Е и ,Симов пръска ехидна злоба ,щото толкова му е капацитета в кухата глава!Голям протестър на ефектни лъжи!Значи 20 години да се въртят едни и същи преставления ,а нови да няма!Ремонта не е приключил ,подготвят се нови постановки в които и Йотова участва,обаче дрисъка Симов пуска димки за простолюдието!Червената помия съвсем изкрейза от безсилие!

Ако твоята кратуна беше толкова "куха" колкото е неговата щеше да си премиер!

Не, тъпака Сашо Симов не става за нищо. Така, че премиерският пост на Мутрата за сега не е в опасност. Един тъпак и простак, не може да бъде заменен с още по тъп и прост индивид!

този Симов що не се скрие - кръгла и тъпа тиква. А тази Йотова - нито е певица, нито е актриса, може само с Корнела да се състезава по актьорско майсторство, щото онази също ездачка се изявява като актриса, но неуспешно.

Господин Сърменов, не се унижавайте да отговаряте на социалистически простотии.

Няма ли конфликт на интереси- депутат и артист. Или едното, или другото. Комунист не може да изпусне гювеча.

ОБЯСНЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ ТЪПАНАРИ,Ч Е ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЯ МУЧАЩАТА СЪРМЕНОВ Е ИСТИНСКИ МУЗИКАНТ И ИМА ДОСТА ФЕНОВЕ ОТ СРЕДНОТО ПОКОЛЕНИЕ - ГРУПА КОНТРОЛ Е КУЛТОВА В БГ РОК! И МОГО СЕ ПОДИГРАВАШЕ ИМЕННО С ВАС КОМУНИСТИТЕ В ПЪРВИЯ СИ АЛБУМ! "КОЗЛОДУЙСКИ БРЯГ - БУМ!" - ОЩЕ НЕ СМЕ ВИ ИЗЧИСТИЛИ ,И ВАШИЯ АЕЦ СЪЩО, ТОВА Е ОТ КРАЯ НА ПЕСЕНТА КОЗЛОДУЙСКИ БРЯГ!

ТЯ ПЪК НОНА ЕДНА АРТИСКТА И ПЕВИЦАААА МЕРСИ! ГЕНЕРАЛСКА ЧЕРВЕНА СЪПРУГА! ПО ТВ Й ТЪПРЯХМЕ ПРОСТОТИИТЕ,Ч Е МЪЖО Я БЕШЕ БУТНАЛ НА 1- ВА ЛИНИЯ!

То пък и милото един артист...Пък за христо мутафчиев да не говорим. Некадърни и гнусни подлизурковци.

бездарница кой я набеди за певица и актриса?

Същите, които я избраха за депутатка. Дебилите.

дебил си ти!

Убий тъпака с мълчание, а червения боклук на сметището.

Затънали сме в боклук. Но от 10 години не е червен.

Сърменов е истинско недоразумение. Като Борисов и много други. Чалга.

Да, така е. Имаме двама велики артисти - Нона и Митко Бомбата. Другото е фашистки траш.

Тоя глупак симоф вече копае дъното с простотии

Като го видя тоя плужек който прилича на гол охлюв направо ми се драйфа-тя природата така го блъскала,че няма пластичен хирург на света който да го направи да прилича на човек и за това е такава голяма злобата му

Г-н Сърменов, не обръщайте никакво внимание на това натегаческо селянче ! Такиве нищожества трябва да бъдат отминавани с мълчание. Те от други неща не разбират но пренебрежението и презрението добре ги чувстват !

Календар