Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Георги Бърдаров: Намираме се във времена на драстични промени, няма как да няма катаклизми

ПОГЛЕД

Георги Бърдаров: Намираме се във времена на драстични промени, няма как да няма катаклизми

„За разлика от предишни етапи в историята на човечеството, промените в момента се случват твърде бързо“ споделя носителят на Наградата за литература на Европейския съюз

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Бисери като тоя в едно друго време ако се “намираше” щяха да му чопнат тиквата!

_stankow

Сега пък бързи му били промените. Нали таквоз, бяха спрели съвсем тези промени, "краят на историята" и прочие либерастии ?

Хмм. Форумците отново са над всички. Те знаят по-добре от писателите как се пише, по-добре от журналистите как се формулират идеи, по-добре от историците каква е историята. Човек, чиято постоянна цел в живота е да се позиционира над другите хора, защото се чувства под тях се нарича...

Една предъвкана тема, адска досада и награда определяна от гьоте институт. Сума на сума= сорос.

Хайде, още едно соросоидно лАйно, на което са му натъпкали в ГЪЗА малко зелена шума под формата на "награда". Самият факт, че отговаря на въпрос за "украинска" култура е достатъчен да се докаже, че е ЛАЙНО и никакъв учен, писател или друго. Колкото има украинска култура, толкова има и македонска. А и като видя мъж с пръстен на малкото пръстче ... почти 100% признак за комплексар олигофрен. При този е 100%, съдейки по помията, която е изръсил с "наукообразни" фрази.

Някакво жадно за внимание и слава човече, писало книги се мъчи да ги продава!

Заглавието е недогледано. "Намираме се във времена..." Времената не са място. Можем да живеем в тях, но не и да се намираме в тях. А и да се намираме, то сме "в тях", а не "във". Всичко, дето следва, е все в този дух.

Не можах да прочета цялото интервю. Банални истини, празни клишета. Интервюиращият не знае как се ползва пълен член.

Бърдаров е голям пич!

Ние тука в бегето май ще наблегнеме на ..клизмите.

...просто соросоид е тоя "учен" и "писател", соросоид, та дрънка...

Не знам как я мислят цялата тази глупост! Как ще загърбим националната история и ще допуснем да ни казват от едно място как да мислим, каква да ни е историята и прочее. Накрая, в опит да избягам от глобализацията, ще се навра в някоя пещера.

Ма верено ли ве?

Календар