Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Екоактивисти напръскаха с боя двореца Палацо Векио във Флоренция (видео)

АКЦИИ

Екоактивисти напръскаха с боя двореца Палацо Векио във Флоренция (видео)

Това са варвари, каза кметът на града Дарио Нардела, който се включи в почистването на сградата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Шибани инфантилни маймуни! Заслужават да им отрежат ръцете!

Тези и подобните им трябва да ги бият

Екотъпанари

Много толерантна италианската полиция. Екоидиоти.

Те са като нашите профашисти!

Крайно време е екоактивизмът да се включи в списъка с психиатрични заболявания.

Нашите профашисти = пропутинисти!

Би било доста отрезвяващо "екоактивисти" като тези да бъдат съдени...в Китай по китайски. Рязко ще секнат мераците да се сее дебилизъм под прикритието на "зелената" идея.

Чак да им режат ръцете.. не. Ама да ги оставят без интернет , и да мият някъде градски кенеф за една седмица също ще е отрезвяващо

А защо не замерят с боя например офиси на големи петролни компании, такива които внасят и ползват кобалт, предвид робския труд при вадене и отровния еко отпечатък Защо не замерят например частните самолети на ония "богоизбраните" дето фърката по мероприятия като това в Давос, и от там ни обясняват как ние замърсяваме докато те правят милиарди от такава дейност. Ала не им стиска! Един журналист попита Грета откачената : защо протестирате тук, а не в Русия!? Оная се подгигилква, ама не отговори.... Щото не им стиска та тия паразити! А те от изкуство не разбират! И ако се залепи някой пак за стена или картина, затваряш помещението, спираш достъпа на журналисти, и го оставяш тоя дебил 24часа да е без вода, храна, и да се опикае пък да е мислил какво прави.

А може нещо още по-най-свръх-сбръч еко дрисня да изсерат - направо да разрушат двореца. Кви са тези работи, на някакви исторически факти да се осланяме, да се пази историята, напраО с багера, може и някоя боНба да треснат, но преди това задължително някой олигофрен с чук да натроши надписите по двореца. Новият полъх на олигофрено-орките и дебилите с еко морков в гъза!

Докога ще търпим ненормалниците с деформираното дебело Грета?!?

поредното доказателство, че простотията не ходи по гората.

Календар