Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Директорът на Народния театър: Морфов се гласи да гастролира с графитите и в други представителни сгради

ДЕБАТИ И ПОЗИЦИИ

Директорът на Народния театър: Морфов се гласи да гастролира с графитите и в други представителни сгради

Скандалните полемики и "тихото" напрежение между Александър Морфов и директора на Народния театър Васил Василев продължават, след нови надраскани врати

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Ще разкажа лична история с Морфов. Закупил телефон на изплащане от Глобул и не го изплаща. Съответно дава фалшив адрес вместо собствения. В случая моя. Започват да звънят на стационарния ми телефон и да търсят Морфов, защото не плаща. Обяснявам аз, че на този адрес не живее такъв човек, но продължават да ми се обаждат. Отивам в Глобул и там ми обясняват, че не проверяват клиентите какъв адрес дават при закупуване на апарат. Молбата ми беше да спрат да ми се обаждат и да го търсят в Народния театър, но уви продължиха да ми звънят. Действието се развива в зона Б5. Един ден го срещам как разхожда куче в квартала. Почвам да му обяснявам, а той ми разправя, че майка му живеела в квартала и затова дал адреса там, но защо не нейния, а моя не можа да обясни. Телефонът бил за дъщеря му. Мънкаше и гледаше гузно. За тези, които не вярват да намерят начин да го попитат лично дали е вярно. Не мога да приема този човек за морален стожер, с поведение на селски хитрец. Надявам се да прочете и да се замисли има ли право да съди други и дали да не почне от себе си.

При условие, че Народния театър е свещена зона, приема се за такава и почита, г-н Морфов е абсолютно прав да протестира срещу нагли политически обвързани лица. Българите лесно се продаваме, без дори да разбираме, че е и за жълти стотинки, но наистина има свещени неща, които следва да ни обединяват, и които не се продават. Теч, ремонт, заплати - ще се намери откъде и ще се плати, но какъв ПР може да е тази прославяла наглостта, корупцията, пошлостта и надменното безнаказвано поведение на шайка, имаща се за всички и вечна в България. Спомнете си как на всички избори въпросната г-жа следва, като вярно куче Доган, какви реплики и какво е изричала.

Тук опираме до една голяма ПР специалистка от Плевен. А той ловешки тарикат бивш шеф на тетъра в същия град. И двамата политически зависими и подкрепяни съответно. Минетков излиза и се плюнчи, че ако ловешкия не реши проблема, той щял да го реши кардинално, като имал право да освободи директора на Народния театър. Колко време мина и всички са по места. Всички драги си имат гръбчета. А плевенската панорама нямало кой да я оглави- ами да иде някой все пак. Говори се в Минустерството на културата, че големи нередности се въртят и в плевенската култура. И там драги е като тука в столицата. Политически мърсотии на всякъде.

Ти го плюеш, а той си мисли, че дъжд го вали................ Отврат.....!!!!!!!

Народния театър НЕ е депесе!

За съжаление всичко е ДПС и всичко смърди от зависимости.

Да се излагаш!!!!! Този път наистина сгреши.............

Без да защитавам директора, защото той си е за уволнение, искам да коментирам качествата на Морфов като режисьор. За хора, които не са гледали театър на Запад, той може и да е талантлив, но ако гледаш театрални представления в Лондон, Париж и Ню Йорк, ще разбереш колко е жалък. Посредствен режисьор, който изпъква в тинята. Спомням си какъв буламач беше направил с "Полет на Кукувиче Гнездо". Този страхотен текст беше побългарен и направен на нищо.

Оказа се че директора на народния театър е леко БСП а ПРката е тежка ДПС слугиня.. Оказа се че Ахмед контролира културата в БГ

директорът сам си е виновен, той го върна в театъра, защо реши че е незаменим, защото го харесаха в Русия ли? а поведението на морфов е типично за протестърите какъвто е самият той

Когато ти звънне телефона и ти кажат този е наш човек няма мърдане. Зависимост на макс.

На тоя надървен наркомански боклук някой, някой ден ще му строши наглата кофа.

А тия министри и директори са калинки.

Боклук за нормалните хора!

Александър Морфов, е Александър Морфов! Всеки го знае! Кой е тоя директор, нЕкой чувал ли е за него! Къш директора от театъра!

Простаците първи стават известни, културните може и никога да не се прочуят. Още по зле, че е известен и си позволява такова непристойно поведение и явно и институциите са ялови и не са го поставили на място.

Така е като некадърници ги обявите за гении !!!

Ти колко си кадърен?

а ти ?

Не може да се справи с един хулиган, който съсипва обществено имущество?!? Дабоядиса вратите в целия театър, да плати 3 заплати глоба и да ходи да бачка 10 де а чистач пред театъра!

Реда в хаоса на Герб и Дпс. Калинка до калинката И всичките всеки ден в осем часа целуват ръка и пишка на Бойко и Доган

Лично Аз - Подкрепям Морфов . Не може Държава член на ЕС , да има Поликомисар в Народния Театър . Като в Болшой Театър през Рволюцията 1917 .

Винаги се подкрепяте. Рушенето не е начин за протест!

Вие болшевиките, винафи сте за трепане.

Не може Държава член на ЕС да се командва от накакво си посолство и да ке държат с нея като с робска държава, но ето че може. Европейски ценности. не е шега работа това.

не подкрепям Морфов. Не може някой, даже и да е талантлив, да се изживява като политкомисар на ПП-ДБ и да раздава партийни шамари безнаказано.

Календар