Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Честито! Impressio спечели наградата на Съюза на българските журналисти

Честито! Impressio спечели наградата на Съюза на българските журналисти

Сайтът ни бе избран за №1 от авторитетно жури

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Честито!

Поздравления от сърце!

като видях бабите разбрах защо е толкова ниско нивото на сайта

Ейййййййййййййййййй най-накрая някой да ви оцени както трябва!!!!! Честито !

Злобар, това не е снимка на работещите в сайта. Отвори публикацията, преди да плюеш. Ако съдя от културата ти, по-добре не влизай в сайт за култура.

Ама факт, че на половината снимки са ходещи ковчези. Отделно четирима, дет не са вече на тоя свят.

тук журналя статии , репортажи Няма подработват пенсии това тук е на тим те да плащат не обичат иначе е клозетна наградката

На истински качествения простак повод да се изложи не му трябва - можа да напише простотия и под статия за връчване на награди. Аз разбирам какво го дразни - в Impressio няма снимки на полу-голи певачки, изложили на показ протези и импланти, не кънти чалга, не се разискват сочни убийства.. Но нивото на критикаря не достига да се сети, че ако търси подобни неща, мястото му не е в Impressio. От мен - сърдечни поздравления! Наградата е напълно заслужена. За мен е винаги огромно удоволстве да ви чета - стилът ви и изборът на материали, културата на изказа, елегантните фрази, всичко това ви прави да изглеждате като дар, идващ от бъдещето, където: "...В града е шумно - с'еst la vie!* но никой не напредва с лакти: тук всеки има и талант, и възпитание на Гьоте. За всички тук е оправдан един античен израз - "gotini"."

ЧЕСТИТО

Календар