Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Близките изпратили Питър О'Тул в последния му път с песни и наздравици

ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ

Близките изпратили Питър О'Тул в последния му път с песни и наздравици

Гениалният актьор разкрива, че знае всичките 154 сонета на Шекспир и ги рецитира всеки ден

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Светъл му път и вечна му памет! Който иска да знае защо Близкия изток е такъв, какъв е, да гледа в негова чест "Лорънс Арабски". Ако го мързи да чете, де. c(8-D

Голям мъж и актьор беше сър Peter O'Toole. Lawrence of Arabia,The Lion in Winter, Troy, Masada - все укилани и незабравими роли. Светла му памет, на великия човек и актьор.

Близкия изток е такъв, какъвто е, заради интелектуалното ниво на обитателите му. Няма как от козари, дето ментално са в 10 век, да се очаква повече. Даже ако не ги бяха колонизирали и цивилизовали, щяха да са по-зле от аборигените.

Държавите в Близкия изток не е са разделени с граници прави линии и 90 градуса ъгли, заради това, че обитателите му са били козари.

Питър О 'туул...... Икона,идол,символ........ Такъв е ,защото е Питър О'туул....!!!!!!!!! Незабравим.......

Ей, това зодиите са голема глупост. Със сър Питър сме родени на една и съща дата, а той що кутки е издънил повече от мене просто не ми се мисли!

Голям имитатор е зеления гущер Ще го изпратим с радост и песни

Англичаните правят ИСТОРИЧЕСКИ филми.. А американците правят ВРЕДНИ филми с арабски мафиоти, крадци и маймуняци.. САЩ е пълно Лайно и Помия..

си остава вечният Кентърберийски епископ от драматичният филм. Той е от по-особената "порода" актьори - мъдреци, с тежко псисъствие, зашеметяващи и помнещи се роли, с една дума - от плеядата на т.нар. "Шекспирови" актьори. Ще си позволя само една малка добавка - сонетите не са само 154, Шейкспиър пише и отделна поредица от двадесетина сонети. А у нас най-големият англицист и литератор се казва проф. Александър Шурбанов, преподавател в СУ и заедно с Валери Петров най-успешният, сладкодумен и точен преводач на великия английски драматург! Загубана на хора като сър Питър тепърва ще се усеща, отиде си една цяла епоха с цялото си аристократично и кралско великоление и историзъм, но страницата не е затворена, а и той би го искал несъмнено. Дори и от небето ще продължава да е пример за младите си колеги и да доставя наслада на зрителите с интелигентното си титанично присъствие дори и само с поглед! Вечна му памет, незабравим!

От хора боготворяща ракията нищо повече не може да се очаква

Страхотен симпатяга е в "What's New, Pussycat?".

Календар