Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Американската етнографка Кристен Годси: За социализма, женските движения и секса

ИСТОРИЯ И ЖЕНИ

Американската етнографка Кристен Годси: За социализма, женските движения и секса

"Ако повече жени в едно общество правят секс с мъже, които обичат, в сравнение с друго такова, където повече жени правят секс с мъже по финансови причини, има логика жените в първото общество да правят по-добър секс", споделя тя пред Impressio

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тази жена само от снимката мога да твърдя че едва ли има много охажори.

имаше ЛЮБОВ и дори възможност за "извънреден" секс през работно време. Сега няма! Въздишайте за онова време, което няма да се върне. Сега само мутрите го могат. Гледайте си децата моми и ергени на по 40 и отгоре!

че пари нямаше в изобилие, изобщо не означава, че е било по любов. Самият факт, че пишете за извънреден секс, достатъчно говори за "любовта", която имате предвид.

Нашите майки бяха юристки и икономистки. Избраха си мъже по любов . От интелигентни майки се родиха интелигентни деца. На Запад и Изток жените бяха неграмотни домакини , а нашите майки бяха прекрасни ! Така се въспроизведе ново поколение инженери и лекари , мъже и жени. Те създадоха умни деца ! Ние бяхме напред в интелектуално отношение.

хохохо, хахаха, червени интелектуалци от селски произход бяхте, хахаха, разсмя ме пхростак, къде виждаш интелигентни деца, в чужбина, може би, а тук сте останали само изроди с подобно мислене.

На КРИВА нация като нашата,която чака всичко наготово и ако може по лесният начин - ВСИЧКО и е КРИВО - И соца и капитализма - Сами си отговорете ЗАЩО !!!!Така си строяхме и созиализма , както си подредихме и демокрацията !!!

Другарката Дража ли има предвид? Какъв секс правеха рускините, като им убиха мъжете на фронта, запратиха по лагерите, а останалите - пияници? И пари няма, и мъже няма, какъв секс само! Да им завидиш.

Не ти се чете , защото нямаш акъл да го осмислиш , и на второто изречение ти става трудно , защото информацията се увеличава !!!

Кое да осмисля? Че дали е за пари или за партийна кариера е едно и също и няма общо с любов? Вие, троловете, под статиите за герб плюете неистово по соц-а, но под статии за миналото го възхвалявате. Кога сте искрени.

Я, тези дето са ми сложили минуси, да прочетат статията за китайския партиен секретар и жените му, които само по любов са били с него!

Хо-хо-хо! Хубава Коледна шега. Посмяхме се, сега го затрийте това недоразумение.

Аз имам няколко политически не коректни въпроса към уважаемата писателка: 1. Защо социализмът се проваля по целият свят непрекъснато откакто е създаден ? 2. Тя защо не е жителка на накоя съвременна социалистическа държава като: Куба, Северна Корея, Виетнам и т.н. 3. Защо не е запозната с творчеството на писатели като Георги Марков които пишат за това как жените са оставяли децата си на улицата за да ходят на работа ? 4. Защо уважаемата писателка не обръща внимание на така нареченият "социалистически реализъм" в изкуството и начинът по който той осати един цял народ в културно отношение ? 5. Защо тези жени които имаха невероятни права и свобода в източния блок умираха ( а някоѝ бяха готови да убиват) за онова което другите жени на запад смятаха за даденост ? 6. Ако на съвременната жена и се даде шанс да избира между източният социалистически блок и западният огнетяващ капитализъм, тя кое ще си избере ?

Отговорът е много прост - иначе би било много сложно, и няма да се вземе хонорара на книжката. As simply as that.

1. Щото бяхме 10на държави, срещу целия свят и алчността на пората беше системно подценявана. 2. Щото вече са още по-малко, срещу целия свят. Все пак индексът на щастието на кубинците е доста по-висок от нашия. 3. Дойче веле, батка - без друг коментар. 4. Напротив, обърнала е. Точно там мъжете и жените са винаги ръка за ръка, а не като на запад по същото време. 5. Чак масови убийства и самоубийства не е имало. Стремежът към по-добро е нормално нещо. 6. Зависи коя съвременна жена. А на бас, че ако е самотна майка, резултатът ще е различен спрямо кифла в мутренски джип.

А защо бяха 10-на държави и намаляват ? Защо не се случи социалистическата революция ? Всъщност с какво другите държави им пречеха точно ? Заплашваха ги с война ? Затвориха си границите за тях ? Държаха гражданите си в невидение за това какво се случва извън соц. лагерът ? Какво щастие донесе на самотните майки социализмът ? Как точно социализмът държи мъжете и жените за ръка като изключим милиционера който стои зад тях с палката ? Защо през 1976 г ( ако не ме лъже паметта) при поредното събиране на умните глави от БКП една от обсъжданите теми е била: "Защо хората още се смеят ?" Защо хората по онова време не са искали да имат деца както описва Георги Марков ?

Трябва да си видял и от двете , да си живял и в двете системи , за да правиш разлики , но ти ЯВНО НЕ си от тях !!! Подочул нещичко оттук - оттам за Социализма и си мислиш , че с един ТЪП коментар в " Dir.BG " , ще направиш философски труд - НЯМА как да ти се получи !!! Както всеки строй , така и Соц.-а си имаше както негативи , така и позитиви - Идеален строй и система НЯМА никъде , но е ФАКТ , че семействата бяха по- сплотени , приятелствата бяха по- честни и силни , ЛЮБОВТА беше по- ИСТИНСКА , за разлика от повечето ФАЛШИВИ неща днес , но за да можеш да направиш разликите се иска и житейски опит , а не само поглъщане на СУРОВА пропаганда и ниско IQ !!!!

Източно-германките идваха по-често в НРБ-то на море от западно-германките. От там е разликта в оргазмите. Работехме здраво тогава. Аз колко съм се трепал на тоя фронт с източно-германките и ето, най-после доживях признание за труда си. Нема ли да има сега и некой лев отгоре към пенцията, а?

американска авантюристка да ни обяснява какво е социализъм и т.н. и т.н. Хайде - под земята !!!

Женицата не е много в час, но е Дирът определено е Номер Едно. Барем да прочетем нещо смислено.

В първият случай правят удовлетворяващ ги секс... докато във вторият случай трябва наистина да правят добър секс че да си заработят парите.

ентересна статия... Брависимо на Диро!!! Най-гуемия сайт!!!

Американка ще ни разказва за социализма хахахахахахахха

Тази пуерториканка американка не е и никога няма да стане.

Тази щом твърди, че жените в източния блок са имали по-голяма финансова сигурност в сравнение със западнячките и са избирали мъжете си по любов, очевдино не знае какво говори.

Очевидно ако изобщо си живял при социализма си бил твърде отнесен.

Аз го помня много добре. Мизерувахме в малка къща с външна тоалетна, учех в досадно, долнопробно училище, ходехме на кино да гледаме само американски и китайски филми, и т.н.

"сериозен новинарски сайт" Дир-а, сериозен, новинарски ... ти майтапиш ли се?

Момата няма начесване...

Това е топ новина за 'първа страница' на сериозен новинарски сайт ?! Пълни дебили.

"сериозен новинарски сайт" Дир-а, сериозен, новинарски ... ти майтапиш ли се?

E, сайт е!

Календар