Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Топмузиканти се събират за благотворителен рок концерт във Варна

"ЗАЕДНО ЗА МИТЬО"

Топмузиканти се събират за благотворителен рок концерт във Варна

16 август, Летен театър, от 20:30 часа

Тази вечер, за публиката в Летния театър във Варна ще свирят и пеят много от най-големите имена на българския рок - "Легендите", Иван Лечев и Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев, Звездомир Керемидчиев - Звезди, Васил Петров, Нелко Коларов, варненската група "Бумеранг", Константин Марков, Д2, Любо Киров, Стенли и др. Те ще изпълнят най-големите български рок и поп хитове за последните 40 години.

Жестока трагедия сполетява един от големите варненски музиканти -  Димитър Димитров - Митьо, който за известен период от време е свирил с ФСБ, както и с повечето си колеги и приятели, които ще го подкрепят в предстоящия концерт. В началото на тази година при пожар в дома му загива неговата сестра, до основи изгаря всичко с което разполага.

Цената на билетите е 20 лв. Събраните средства ще бъдат дарени на Димитър Димитров - Митьо, за да възстанови легендарното заведение "Глобус", на плаж Кабакум край Варна  - превърнало се в култово средище за много музиканти.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Никодиме, това ли е Вселената?

От 1 до 4 юни Галерия "Аросита" ще представи втората книга за козаря Никодим и неговият приятел Козелът от Пенко Гелев и Сотир Гелев

"Ритъмът на Балканите" ще завладее зала "България" на 2 юни

В осмото издание на обичания проект, което съвпада с празничната 70-годишнина на Оркестъра за народна музика на БНР, ще гостуват едни от най-колоритните балкански музиканти

София Стоянова-Донева представя за втори път стихосбирката на дядо си Радой Ралин "Късно Откритие"

Събитието е на 24 май от 18:00 ч. в Народно читалище "Алеко Константинов 1897". Вход свободен

Притискащите ни обстоятелства: "Гордиев възел" от Никола Диков

Изложбата е от 26 май до 9 юни 2023 в Галерия СБХ - Шипка 6, зала 1В