Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Поглед зад кулисите в Театър "Българска армия"

МЕЛПОМЕНА

Поглед зад кулисите в Театър "Българска армия"

Денят на отворените врати е точно на Деня на София -17 септември

Ненчо Илчев и Любо Нейков в "Магията на Ненчо"

Искало ли ви се е някога да надникнете там, където се случва театъра, още преди да стане такъв какъвто го виждате на сцената? Да се срещнете с любимите актьори? Да видите как се превъплащават в следващия си сценичен образ?

А защо не и Вие самите да се превърнете в Кралица Елизабет, Кармен или Дон Жуан, Арлекин или Тореадор, Морска русалка или дори Мечка? Всичко това е възможно, съобщават от Театър "Българска армия".

  Радина Кърджилова с Веселин Анчев в спектакъла "Йерма" на Театър Българска армия (Снимка: Иван Дончев)

Защото освен, че 17 септрмври (неделя) е празникът на София, е и Ден на отворените врати в Театър "Българска армия". Дотогава всички билети за септември, октомври и ноември са на специална цена - 7 лв.

  Веселин Калановски в "Тайната вечеря на Дякона Левски"

Всички, които желаят могат да станат част от театралната магия с "Поглед зад кулисите" на любимия театър. От театъра гарантират, че денят ще бъде запомнен, защото са подготвили много изненади - с Вход свободен.

Актьорите от трупата на Театър "Българска армия" отварят вратите на ул. "Раковски" 98 в 11:00 ч. Известните лица от малкия екран и сцената ще се преобразят в ролята на гидове, които ще Ви развежат из историята и настоящето на театъра.

  Васил Михайлов и Леонид Йовчев в "Завещанието на целомъдрения женкар"

A в Tеатъра на армията има какво да видите. Разходка из репетиционните зали, гримьорните, перукерните, архива, ателиетата, фоайетата с култови плакати и всички скрити за външен поглед места, където се ражда магията, наречена Театър. Зад затворените до скоро врати ще видите "ковачницата" на наградите "Аскеер" и звукозаписното студио на Дони. Любопитните гости ще могат да разглеждат и да се снимат с театрални костюми и експонати в селфи корнър, направен специално за посетителите.

От 11 ч. на сцена-клуб "Максим" новите лица от трупата на театъра ще четат приказки за най-малките, докато техните родители се разхождат из потайностите зад сцената. Бате Ненчо също ще допринесе за магическата атмосфера на този ден, със своите фокуси в 12 ч.

Елена Петрова в "Жан и Беатрис"

  "Декамерон", спектакъл на ТБА

"Саломе", постановка на Театър "Българска армия"

На 17-ти септември ще може да станете част от репетициията на "Черна комедия" - спектакълът чиято премиера очакваме през ноември. А в 16 ч. на сцена "Максим" ще излязат Стефка Янорова, Антоанета Добрева-Нети, Луизабел Николова, Пламена Гетова и Сабина Коен за възстановителна репетиция на комедията "Вдигай завесата", за която може да закупите билети по 7 лв. и да гледате в 19:30 ч.

  Стефка Янорова и Георги Кадурин в "Една нощ с теб"

Всички гости на театъра са поканени да изпият чаша кафе в кафе-клуба на театъра, а вечерта ги очаква първата за сезона постановка - "Завещанието на целомъдрения женкар" с билети по 7 лв. Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов, който несъмнено притежава харизмата на покорител и съблазнител на женски сърца. Блестящи партньори са младите актьори Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян.

 

Празничният 17-ти септември е и последният ден, в който билетите за всички постановки през септември, октомври и ноември са на специална цена от 7 лв.

1/1

Ненчо Илчев и Любо Нейков в "Магията на Ненчо"

Стефка Янорова и Георги Кадурин в "Една нощ с теб"

Елена Петрова в "Жан и Беатрис"

Веселин Калановски в "Тайната вечеря на Дякона Левски"

"Саломе", постановка на Театър "Българска армия"

Радина Кърджилова с Веселин Анчев в спектакъла "Йерма" на Театър Българска армия (Снимка: Иван Дончев)

"Декамерон", спектакъл на ТБА

Васил Михайлов и Леонид Йовчев в "Завещанието на целомъдрения женкар"

Календар

Препоръчваме ви

Премиера на романа "Сахиб" от Ненад Величкович сред акцентите в НДК

Impressio представя събитията в културния афиш на Двореца за периода: 19-25 февруари 2018

Ангел Заберски представя джаз аранжимент на прочутата песен "Вода"

Филмова и камерна музика, симфонии и много джаз очакват публиката на предстоящия концерт "Symphony - Jazz" на 24 април в зала 1 на НДК

Бойко Илиев поставя продължение на хит на Оскар Уайлд в Народния театър

Антон Радичев, Кирил Кавадарков, Добринка Станкова и Милена Атанасова са звездите в новия спектакъл с премиера през април

Силно българско присъствие в концерта "The World of Video Game Music"

В програмата се включва и музика от Assassin’s Creed: Rogue от Елица Александрова, а солистка за вокалните партии ще бъде Весела Делчева

Премиера на първата в света сценична версия на "Moderato Cantabile" от Маргьорит Дюрас

Една необикновена любовна история, под която кипят вулкани от страсти

"Нощ на книгите за Хари Потър" сред акцентите в НДК

Impressio представя събитията в културния афиш на Двореца за периода: 12 - 18 февруари 2018